Menu / Menukaart

St- Georges Menu

€ 42,00

Tot eind Maart                     Menu valable jusque fin Mars 

Hapjes/Mise en bouche

Voorgerecht/ Entrée

Gegrilde gambas, tomatenfondue.

Gambas grillés, fondue de tomates.

***

Belgische  witte asperges op vlaamse wijze.

Asperges blanches Belges à la flamande.

***

Lenteslaatje, huis foie gras, gerookte eendenborst, gebakken gevogeltemaagjes, vijgenconfijt.

Salade du printemps, foie gras maison, magret fumé, gésiers confits, confit de figues.

***

 

Gerecht/Plat

Kabeljauwhaasje, verse bladspinazie, mousselinesaus, natuuraardappelen.

Dos de cabillaud, sauce mousseline, épinards frais , pommes natures.

***

Runds steack , bèarnaise met tomaten ,primeurgroenten, grenaille aardappelen met rozemarijn.

Tournedos de boeuf ,bèarnaise tomaté, légumes primeurs, pommes grenailles au romarin.

***

Met foie gras en kalfsvlees gevulde parelhoen filet, primeurgroenten.

Filet de pintadeau farci au foie gras et veau, légumes primeurs.

Nagerecht/ Dessert

Kaasbord of Irish coffee of tiramisu of crème brulée of chocolade mousse.

Assiette de fromages ou Irish coffee ou tiramisu ou crème brulée ou mousse au chocolat .

 

Menu per volledige tafel

Menu pour l ‘ ensemble des convives


 

                                                                                                    

ou / of

Assiette de fromages – Kaasbord

ou / of

Gratin sinaas – pompelmoes ,gegrilde ammandelschilfers

Gratin d ‘ agrumes ,ammandes éffilées grillées

 

Menu pour l’ensemble des convives
Menu per volledige tafel