Menu / Menukaart

Menu St Valentijn

St – Valentin 

€ 38,00

Hapjes/Mise en bouche

Gaspacho maison.

Italiaanse gerookte hesp, truffelparels, meloen./Jambon italien, perles de truffes, melon.

                                                              Voorgerecht/ Entrée

Tartaar rode tonijn,limoen,olijfolie.

Tartare de thon rouge, citron vert, huile olives.

Gerecht/Plat

Lamskroon, look-rozemarijnsaus, ratte de Touquet aardappelen, primeur groenten.

Carré d’ agneau, sauce romarin ail,  pommes de terre ratte de Touquet, légumes primeurs .

Nagerecht/ Dessert

Panna cotta , wijnsinaasappelen.

Panna cotta, oranges sanguines.

Menu per volledige tafel 

9-10-16-17-18 Februari/ Février !

Menu pour l ‘ ensemble des convives  


 

Week-end Menu 

 €32,00

Huisbereide wilde eendpastei,vijgenconfijt,mixslaatje.

La terrine de canard sauvage maison ,confit de figues ,salade mixte.  

of/ou

Zalm tartaar, citroenparels.

Tartare de saumon, perles de citron.

                                                                                                                              

+

Hindestoofpotje, wildgarnituren, kroketten.

Civet de biche, garnitures de gibier, croquettes.

of/ou

Koolvishaasje ,verse bladspinazie ,duchesse aardappelen.

Le dos de lieu noir, épinards frais,pommes duchesse.

 

 

 

                                     Deze menu per volledige tafel/niet geldig Elzas week-ends en Valentijn

                      Ce menu pour l ‘ ensemble des convives/ Ce menu pas valable week-ends Alsace et St Valentin 

ou / of

Assiette de fromages – Kaasbord

ou / of

Gratin sinaas – pompelmoes ,gegrilde ammandelschilfers

Gratin d ‘ agrumes ,ammandes éffilées grillées

 

Menu pour l’ensemble des convives
Menu per volledige tafel