Traiteur

Alsace / week- ends 2021

29-30-31 Januari          &

05-06-07 februari/février


traiteur

Suggesties/ Suggestions

*Foie gras, mixslaatje,ajuinconfijt  €15,00

Foie gras , salade mixte, confit d’ oignons

Foie gras €120,00 kg( verpakt per 250-500-1000gr)

Foie gras sous vide par 250-500-1000gr

* Rillettes pot 500 gr €7,50

* Butternut roomsoep^/ Crème de butternut

   pot 1l € 5,00

*Salade Italiaanse gerookte hesp, Cavaillon meloen €9,00

Salade jambon fumé Italien, melon Cavaillon

*Périgord salade( foie gras, gerookte eendenborstfilet…) €13,00

Salade du Périgord( foie gras, magret de canard fumé…)

*Kabeljauwhaasje, brunoise courgetten en butternut, duchesseaardappelen€12,00

Dos de cabillaud, brunoise de courgettes et butternut, pommes duchesse.

*Eendenbil, selderpuree, seizoengroenten, bruine saus €12,00

Cuisse de canard, sauce brune, purée de cèleris, légumes de saison.

*Hollandse maatjes, sperziebonen, mixslaatje.€9,00

Maatjes Hollandais( harengs frais), haricots verts, salade mixte.

*Tomaten, mozzarella                €9,00 .

Tomates, mozzarella                  €9,00

*Chocolademousse/ Mousse au chocolat €3,00

*Tiramisu rode vruchten/ Tiramisu aux fruits rouges€3,00

*Broodpudding, vanilleroom/ Pudding of

Appeltaart/ Tarte aux pommes  €3,00

Bestelling enkel telefonisch( ten laatste 1 dag op voorhand) :

Commandes uniquement par téléphone ( au plus tard 1 jour avant)

Tél.: 056/41.87.00
lesaintgeorges@skynet.be