Carte/Kaart

Kaart / Carte tot eind Maart /finMars

Kabeljauwhaasje – verse bladspinazie- mousselinesaus – natuuraardappelen.

 Dos de cabillaud -épinards frais- sauce mousseline –  pommes natures.

∗∗∗

Gevulde parelhoenfilet  – primeurgroenten.

Filet de pintadeau farci – légumes primeurs .

                                              ***                                               

Runds steack met bearnaisesaus met tomaten-primeurgroenten-grenaille aardappelen met rozemarijn.

                                                                        Steack de boeuf sauce bèarnaise tomaté-légumes primeurs-pommes grenailles au romarin.

 

Gerechten /Plats €24,00

 


 

Gegrilde gambas  – tomatenfondue.

Gambas grillés – fondue de tomates.

∗∗∗

Lenteslaatje-huis foie gras – gerookte eendenborst – gebakken gevogeltemaagjes- vijgenconfijt.

Salade de printemps-foie gras maison – gésiers confits-magret de canard fumé- confit de figues.

∗∗∗

Belgische witte asperges- op vlaamse wijze.

Asperges blanches Belges- à la flamande.

 ***

Voorgerechten / Entrées  €15,00